FOOD TEST 110

FOOD TEST 110

Laboratoryjny test na nietolerancje pokarmowe IgG zależne dla 110 produktów


Testowane pokarmy

 

PRODUKTY MLECZNE
białko jaja kurzego żółtko jaja kurzego mleko krowie
mleko kozie + mleko owcze
ZIARNA (PRODUKTY ZBOŻOWE)
gliadyna (gluten) owies pszenica twarda
jęczmień pszenica żyto
gryka zwyczajna kukurydza ryż
OWOCE
jabłko cytryna/limonka pomarańcza + mandarynki
gruszka truskawka pomidor
wiśnia + czereśnia winogrona (ciemne/różowe/jasne)
banan brzoskwinia + morela śliwka
kiwi melon figi
arbuz oliwka ananas
WARZYWA
fasola (biała/czerwona) brokuły soja
zielony groszek ziemniaki bakłażan
marchew fasolka sałata
ogórek soczewica kabaczek zielony
cebula papryka (zielona/czerwona/żółta)
dynia kapusta biała + kalafior
ciecierzyca cykoria szpinak
kapary koper włoski karczochy
RYBY I OWOCE MORZA
okoń morski krab + homar łosoś
małże (Mytilus edulis) pstrąg + morszczuk sardynka + anchois
krewetki (mieszanka odmian) dorsz
ostrygi + małże (Venus mercenaria) tuńczyk
kalmar + ośmiornica + sepia sola
MIĘSO
kurczak wieprzowina indyk
wołowina jagnięcina mięso z królika
ZIOŁA I PRZYPRAWY
czosnek gorczyca pieprz (biały/czarny)
papryka chili bazylia nać pietruszki
ORZECHY I NASIONA
migdały orzechy laskowe pistacje
orzechy włoskie orzechy ziemne orzeszki pini
POZOSTAŁE PRODUKTY
sezam grzyby kawa
nasiona słonecznika herbata czarna miód
drożdże piekarskie kasztan jadalny orzeszek kola
drożdże piwowarskie kakao
Komentarze zostały zablokowane.